Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Jes-Extender Penisforlenger - Original

kr 2 439
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
4050
 • Kan øke både lengde og tykkelse av penis
 • Strekk-kraft mellom 600-1500gr.
 • Utskiftbare deler for høy komfort og personlig tilpasning
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Når en del av kroppen blir utsatt for konstant og permanent strekk, vil cellene i området begynne å splitte seg og øke i antall slik at mengden av vev i området øker. Økningen i størrelsen vil som følge av dette skje både i lengden og tykkelsen av penis.

En spesialdesignet plastikkring plasseres ved penisroten og en klemme i plast og silikon festes rundt penis-hodet. Mellom ringen og klemma sitter det to dynamiske metallstenger som skaper en variert strekk-kraft på mellom 600 gr. og 1.500 gr. Du bestemmer selv styrken på dette strekket. Jes-Extenderen passer til alle, men penis-størrelsen må være mellom 4 cm og 23 cm.

Produktet må ikke være i konstant bruk for at ønsket resultat skal oppnås. Det er det samlede time-antall i bruk som bestemmer hvilken størrelse som oppnås. Se nyhetsartikler om Jes-Extender penis forlenger: Artikkel VG.no - Artikkel Nettavisen.no

Spesifikasjoner

 • Større penis fra Male Edge
 • Materiale: Nitin-belagt metall, plast og silikon.
 • Farge: Metall og hvit
 • Tilbehør: Instruksjons-DVD med brukerveiledning på engelsk, svensk, tysk, spansk, arabisk og japansk. Vask/Hygiene: Det anbefales at produktet rengjøres jevnlig.

Inkludert i esken

 • Jes-Extender Penisforlenger - Original
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Jes-Extender Penisforlenger - Original ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Fornøyd om Jes-Extender Penisforlenger - Original
Vurdering
Har nå brukt Jes-Extender i ca 7 mnd. Og til alle dere tvilere der ute : Den virker !
Ville gjerne prøve dette produktet og var kansje en av dem som ikke var skeptisk til denne metoden. Vet at "Strekking" av kroppsdeler og lemmer har blitt utført med resultat i årevis.
Har økt lengden ca 3 cm på denne tiden. Fra 15-18 cm.
Noen hevder at man kan kun øke lengden med 1-2 cm, men dette er ikke riktig. Bruker den 2-3 ganger i uken ca 2-4 timer hver gang. Og har tenkt å fortsette med dette fremover. Har et mål, og det skal nåes.

Med Hilsen
"Fornøyd"
K om Jes-Extender Penisforlenger - Original
Vurdering
Var veldig skeptisk til dette produktet og hadde ikke noe stort behov, i forhold til at jeg ligger greit når det kommer til gjennomsnittelig størrelse, men jeg klarte ikke å dy meg. Er jo trossalt billigere og tryggere en noen form for opprasjon + at jeg tror også en del andre har tekt det samme som meg, at det ikke hadde gjort noe med 1 eller 2cm til. Når jeg fikk den tok det ikke lang tid før jeg måtte prøve den. Det opplevde jeg som ganske ubehagelig. Den var ikke noe å juble over i forhold til og ha på, Jeg opplevde det som at Hode/glans ble kaldt og en smule sårt (kan sammenlignes med en strikk på fingeren når den begynner og bli litt blå).. Men det ble noe bedre etter vært. Foreløpig er jeg bare i slutten av tredje uke, men har ingen planer om og gi opp. Men tror at det kan lønne seg å prøve noe av "ekstra" utstyret, det skal jeg.. Ellers virker dette produktet stabilt, holdbart og kvalitets messig. Tro det eller ei, men den har faktisk gitt litt resultater på denne korte tid..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Jes-Extender Penisforlenger - Original
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.