PDX Elite - Double Penetration Stroker - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Nyt det beste fra begge verdener med Double Penetration Stroker! Vibratoren har en trang og myk vagina pluss en deilig munn for skikkelig deep throat sex! Double Penetration Stroker er laget i ekte Fanta Flesh som gir en realistisk følelse når du støter inn og ut. Den unike kurven i hver kanal gjør opplevelsen så nær virkeligheten som mulig!

Double Penetration Stroker har i tillegg en kraftig vibrator som gir ekstra stimulering i bruk. Kanalene er designet slik at penis skaper et vakuum når du støter inn, det skaper et sug som trekker i penis på vei ut. Du kommer ikke nærmere en ekte blowjob!

Spesifikasjoner

  • Vagina fra PDX Elite
  • Lengde, kanaler: ca. 18,0 cm
  • Batteri: 2 stk. AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Double Penetration har hylser i ekte Fanta Flesh (TPE-gummi) med utside i ABS-plast.

Inkludert i esken

  • PDX Elite Double Penetration Stroker
  • 3 stk. penisringer i silikon
  • Prøvepakker med glidemiddel og rens fra Pipedream
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert PDX Elite - Double Penetration Stroker. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

PDX Elite - Double Penetration Stroker
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.