Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Penisring

Penisringer for økt nytelse og hardere ereksjon som du holder lenger
Penisringer kan være et flott tillegg til sexlivet ditt. Disse små ringene kan bidra til økt nytelse for både deg og partneren din, samtidig som de hjelper til med å opprettholde en sterk og langvarig ereksjon.
Våre penisringer kommer i ulike størrelser, materialer og design, slik at du kan finne en som passer perfekt for deg og dine behov. Velg en som sitter stramt, men komfortabelt rundt penis og testiklene dine, og la den bidra til å øke blodstrømmen til området for en enda mer tilfredsstillende opplevelse. Velger du en penisring med vibrasjon gir den i tillegg partneren din økt nytelse.
Utforsk vårt utvalg av penisringer og opplev en ny dimensjon av nytelse og ytelse i sengen.
Les mer
Sortering: Bestselgere

Hva er en penisring?


En penisring, også kjent som en ereksjonsring, er et sexleketøy designet for å forbedre seksuell nytelse. Den er laget av elastisk materiale og plasseres rundt bunnen av penis. Penisringen hjelper med å holde blodet i penis, noe som kan forlenge ereksjonen og intensivere orgasmen. Den kommer i forskjellige størrelser, former og materialer, noe som gir en rekke unike opplevelser og sensasjoner.

Hvem passer penisring for?


Penisring passer for alle menn som ønsker å forbedre deres seksuelle opplevelse, enten alene eller med en partner. De kan være et effektivt verktøy for de som sliter med å opprettholde en ereksjon, men de er også populære blant menn som ønsker å eksperimentere og utforske nye former for nytelse. Noen penisringer kommer med ekstra funksjoner som vibrasjon, noe som kan gi økt stimulering for begge parter under samleie.

Unike fordeler og egenskaper


Penisring har flere unike fordeler og egenskaper som gjør den til et populært valg blant sexleketøy. Først og fremst kan den bidra til å forlenge ereksjonen, noe som kan være nyttig for de som sliter med erektil dysfunksjon. Videre kan den intensivere orgasmen ved å begrense blodstrømmen, noe som resulterer i kraftigere og mer tilfredsstillende klimaks. I tillegg kan penisring med vibrasjon gi ekstra stimulering for både brukeren og partneren, noe som kan forbedre den seksuelle opplevelsen for begge.

Hvorfor du bør prøve penisring


Å prøve en penisring kan åpne døren til nye seksuelle opplevelser og nytelse. Enten du er nysgjerrig på å utforske nye former for stimulering, eller du søker en løsning for å forbedre din seksuelle ytelse, kan en penisring være svaret. Med sitt enkle design og brukervennlighet, kan en penisring lett integreres i ditt seksuelle repertoar.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!