Mr. Rabbit vibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Mr. Rabbit vibrator

kr 590
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (20)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
5989
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Norges mest solgte rabbitvibrator! Med over 30 000 solgte enheter er Mr. Rabbit virkelig damenes favoritt. Deilige roterende kuler, en frekk klitorisvibrator og flere vibrasjonsprogrammer gir ekstra gode orgasmer.

Mr. Rabbit ble verdenskjent når damene i Sex and the City fikk øynene opp for denne frekke vibratoren. Deilige roterende kuler og en kraftig klitorisvibrator er nøkkelen til mange kraftige orgasmer, enten du kjøper din første vibrator eller ser etter en avansert modell som alltid gir resultater er Mr. Rabbit et meget godt valg.

Mr. Rabbit er oppkalt etter klitorisvibratoren med sine unike kaninører. Du kan velge mellom 3 ulike vibrerings- og pulseringshastigheter uavhengig av hverandre, samt 6 ulike hastigheter på de roterende kulene - du finner garantert innstillinger som passer deg!

Mr. Rabbit bruker 4 stk. AA-batterier, unngå bruk av oppladbare batterier da disse kan skade motoren.

Spesifikasjoner

 • Rabbitvibrator
 • Lengde: ca. 13 cm
 • Tykkelse: ca. 3,1-3,5 cm
 • Myk Jelly
 • Batteri: 4 stk. AA-batterier (medfølger ikke)

Inkludert i esken

 • Mr. Rabbit vibrator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 20 )

Våre kunder har vurdert Mr. Rabbit vibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Frøkenplayfull om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Denne lille saken gjorde slik at jeg nådde toppen fort! Lett og sqirte med noe jeg ikke viste at jeg kunne før jeg prøvde denne drømmen !!
Lillepia om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Når jeg hadde brukt den noen ganger begynte jeg å få dreisen på det, og nå er den orgasmegaranti. MEN jeg skulle ønske den hadde sugekopp og var vanntett. Har enda å oppleve en så bra vibrator som også har det.
Simba om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Min samboer ble så fornøyd med den og vi bruker den til oppvarming før vi har sex. Den passer perfekt i vagina og rabbit er helt topp på klitoris. Hun vrir seg i kåthet av den 😜
Frøken om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Jeg var veldig fornøyd inntil den datt i gulvet og ble ødelagt. Batteridelen er litt i veien og lokket skled lett av. Neste rabbit blir en oppladbar!
Tonje om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Har gått til anskaffelse av denne vidunderlige vibratoren og desidert det beste kjøpet jeg noen gang har gjort:) kom flere ganger. Blir brukt til forspiel og mannen min elsker å bruke den på meg3 sikker vinner med orgasmegaranti:)
Lala om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
The best ever, første bruker og kjempe fornøyd
Mia om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Andre gang denne er innkjøpt. Når denne ryker, bestiller jeg igjen! Orgasmegaranti!!!
Orginal Rabbit lover om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Dette var min aller første rabbit og jeg fikk utrolig mange sterke og kraftige orgasmer, men etterhvert, så ble den svakere og ødelagt. Den ble godt brukt og slitt, alle orgasmene var likevel verd hver ei krone. Jeg har prøvd mange forskjellige og ulike og mer moderne nyere rabbit varianter men ingen slår denne og de mest ekte orginal typen. De andre strekker ikke til så riktig som denne! De andre er det ofte for kort kanin ører og selve rabbiten forsvinner. Denne skuffet aldri selv om den ble ødelagt etter mange orgasmer..
Girl98 om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Var veldig god, men gikk fort i stykker
Cum Bunny om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Elsker den! Verdt alle penga! Gjør meg så horny så perfekt som forspiel før sex også! Er helt avhengig av den etter å brukt den to ganger.. Den er perfekt. Kan brukes på mange måter, ved å flytte den oppover og nedover eller å ikke røre den i det hele tatt. Roterer av seg selv. Den beste, slår dildoene.
Shady lady om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Nesten for bra, kommer garantert og fort, må holde igjen litt på denne. Wow.
Førstegangsprøvende om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
For første gang skulle jeg unne meg en "gosak" og bestilte denne. Jeg angrer ikke ett sekund!! Fikk den idag og allerede etter 1 min hadde jeg nådd toppen!! Singellivet ble plutselig ikke så kjedelig lenger med denne kompisen i skuffen😅
Ella om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Det nye yndlingsleiketøyet mitt
laura om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Man må lete lenger etter å finne en like bra g-punkt/klitoris vibrator. Denne passer ihvertfall meg helt perfekt og jeg synes tykkelsen på denne er perfekt. Jeg kjøpte min sommer 2015 og den er så og si oppbrukt nå og litt utslitt etter all bruken. Av alle vibratorer er denne den beste! Nå er jeg bare på letning etter noe lignende, en som er lik i tykkelsen og like bra. Det er spørs om jeg kan måle noen opp med denne. Vil anbefale den på det sterkeste!!
Orgasme for første gang om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Jeg kjøpte denne og fikk den i posten i dag. Jeg prøvde den noen timer etterpå. Det tok få minutter før jeg oppnådde Orgasme. Og jeg har ALDRI hatt Orgasme før denne. Aldri så intens og deilig. ANBEFALES!!!
Tess om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Er veldig fornøyd med dette produktet, ingen av mine gamle leker har fått meg til å komme så fort! Den er helt magisk med alle de forskjellige hastighetene og vibrasjonene! Anbefales sterkt!
Bente om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Min første Rabbit vibrator og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke har kjøpt en tidligere!
Med denne i soveromsskuffen så blir vanlige vibratorer overflødig,muligheten til og velge hva du vil den skal gjøre og vibreringshastighetene gjør at den passer for alle og hvis du ikke vil at kaninørene skal berøre klitoris så er det bare og vri litt på den.Ikke la prisen avskrekke deg som den gjorde meg før jeg kjøpte den,denne kommer garantert med en orgasmegaranti!
Vic91 om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Wow. The best a woman can get. Den ultimate vibratoren. Den snurrer, kulene knar deilig mot skjedeåpningen OG to små kaninører vibrerer og pulserer mot klitoris. Fra null til hundre på NO TIME. Elsker denne. Beste jeg i har i goodie-skuffen. Garantert orgasme hver gang
Anita om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Jeg anbefaler MR. Rabbit sterkt,alle de forskjellige hastighetene man kan velge mellom. Orgasmene kommer like etter man tar og leker med denne vibratoren. Den gir meg også mange orgasmer etter hverandre. Denne vibratoren får hele kroppen og musa til og dirre og vibrere,med følelsen om at en stor orgasme kommer. Myk og deilig vibratpr med vibrerende kaninører som treffer klitorisen akkurat der den skal.
Kaninørene kan også brukes til og kile rundt analen samtidig som man bruker dildoen på musa. Det er også deilig og kile med kaninørene rundt pikken og analen til partneren også. En deilig vibrator det her. Vis du ikke eier en, så burde du gå til annskaffelse av denne med en gang.
Marita om Mr. Rabbit vibrator
Vurdering
Har selv nettopp kjøpt meg fantastiske Mr Rabbit. Har prøvd ut et par vibratoer og dildoer før, men ingenting som denne. Tror også det er orgasme garanti på den, for jeg får orgasmer i fleng. Klarer meg også fint med bare kaninhode. Fin og varme opp med før samleie med partner.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Mr. Rabbit vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!