Dusky Girth - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 1. august.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 01.08!

Dusky Girth

kr 298
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
4553
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Vibrator med uante muligheter! Dusky Girth har et bøyelig skaft slik at du enkelt kan tilpasse den til ditt eget behov, f.eks. ved G-punkt stimulering. Vibratoren har 10 ulike vibrasjonsmoduser og er også vanntett slik at du kan bruke den i dusjen eller badekaret.

Ducky Girth er en deilig vibrator med glatt jellymatriale. Den er lett bøyd og det gir en super følelse. Når man i tillegg velger og ta med seg et av de deilige glidemiddelene på leken, så har man en veldig god venn og ta med seg til sengs. Den er 19 cm lang og er deilig naturtro:) Vanntett og har hele 10 forskjellige vibrerende rytmer i seg så det er bare og velge tid og sted:) NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel. Farge: Mørk grå Batterier: 2 x AA

Spesifikasjoner

 • Vibrator
 • Lengde: 19 cm
 • Tykkelse: 4 cm
 • (Omkrets: ca. 12,6 cm)
 • Myk Jelly

Inkludert i esken

 • Dusky Girth
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert Dusky Girth ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Iris om Dusky Girth
Vurdering
En av de beste vibratoene jeg har prøvd på lenge. Dette er blitt en av mine favoritter.
Rita om Dusky Girth
Vurdering
Bråker noe helt forferdelig. Det er såpass mye bråk at man ikke klarer å nyte i det hele tatt. Angrer veldig på dette kjøpet!
Notchback_88 om Dusky Girth
Vurdering
Fruen synes denne var helt topp!! :)
jenta83 om Dusky Girth
Vurdering
sinnsykt deilig.. min er snart utslitt.. bruker den hver kveld, og typen min elsker å bruke den på meg.. ;)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Dusky Girth
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!