Analdusj Sort - Hygiene og rens - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel
Analdusj Hygiene og rens

Analdusj Sort

Lagerstatus: Bestilt fra leverandør
kr 149
Bestilt fra leverandør

Effektiv analdusj med myk pumpe for rens før man har analsex eller bruker sexleketøy analt. Dusjen kan også brukes som en deilig opplevelse i seg selv. Perfekt for deg som vil være helt ren før du har sex. Det tynne munnstykket gjør det enkelt å føre analdusjen inn, bruk gjerne litt glidemiddel hvis du vil unngå ubehag.

Bruk av en analdusj er kjempeenkelt - før munnstykket ned i rent vann, klem på pumpen og slipp for å trekke opp vannet. Før munnstykket litt inn i baken, så klemmer du på pumpen for å få vannet inn i deg. Fortsett å holde på pumpen mens du trekker ut munnstykket, så lar du vannet renne ut naturlig. Det er mulig du må hjelpe til med å presse litt. Gjenta til du føler deg ren.


Spesifikasjoner:
Lengde: ca. 16,5 cm
Materiale: Pumpe i myk gummi, munnstykke i ABS-plast.
Inkludert i esken:
Analdusj

Anbefalt tilbehør - Analdusj

Andre kjøpte også

Kundekommentarer (1)

Vi mener selvfølgelig at Analdusj er et fantastisk produkt! Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Registrer kommentar
  • Par50Hønefoss, 21. sep 2018
    Kundekommentarer
    Veldig godt til å rengjøre og få det mer hygienisk ved lek i toern. Og som andre sier så kan man la fantasien gå sin gang, da det er herlig å kjenne at den fyller deg. Slapper mye mer av og nyter å bli tatt etter ett par runder med denne først.

Registrer kommentar

Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.
Karakter:
VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Følg oss og få de beste tilbudene!
Vi sender ut nyhetsbrev med gode tilbud, rabattkoder, nyheter og annet spennende innhold. Meld deg på du også!
Vi sender maksimum to nyhetsbrev i uken. Din informasjon vil ikke bli benyttet til andre formål. Du kan melde deg av igjen når som helst.
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no
Tlf. 40 60 46 66

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2019 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon