Analdusj Sort - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Analdusj

kr 149
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Sort
10376
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Effektiv analdusj med myk pumpe for rens før man har analsex eller bruker sexleketøy analt. Dusjen kan også brukes som en deilig opplevelse i seg selv. Perfekt for deg som vil være helt ren før du har sex. Det tynne munnstykket gjør det enkelt å føre analdusjen inn, bruk gjerne litt glidemiddel hvis du vil unngå ubehag.

Bruk av en analdusj er kjempeenkelt - før munnstykket ned i rent vann, klem på pumpen og slipp for å trekke opp vannet. Før munnstykket litt inn i baken, så klemmer du på pumpen for å få vannet inn i deg. Fortsett å holde på pumpen mens du trekker ut munnstykket, så lar du vannet renne ut naturlig. Det er mulig du må hjelpe til med å presse litt. Gjenta til du føler deg ren.

Spesifikasjoner

 • Hygiene og rens
 • Lengde: ca. 16,5 cm
 • Materiale: Pumpe i myk gummi, munnstykke i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Analdusj
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Analdusj ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Par50Hønefoss om Analdusj
Vurdering
Veldig godt til å rengjøre og få det mer hygienisk ved lek i toern. Og som andre sier så kan man la fantasien gå sin gang, da det er herlig å kjenne at den fyller deg. Slapper mye mer av og nyter å bli tatt etter ett par runder med denne først.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Analdusj
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!