MenzStuff RedLine Penispumpe med trykkmåler - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

MenzStuff RedLine Penispumpe med trykkmåler

kr 549
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12411
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Avansert penispumpe med trykkmåler gir deg hardere og mer langvarige ereksjoner!

Produktinformasjon

Penispumpe med trykkmåler for gode resultater - hver eneste gang! RedLine fra MenzStuff pumper blodet inn i penis for hardere og mer langvarige ereksjoner. Pump før du har sex for økt utholdenhet, kombiner med en god penisring etter pumping for enda bedre resultater.

Penis føres inn i hylsen før pumping, for best resultat anbefaler vi at penis er erigert. Pass på at det ikke lekker luft inn mellom hylsen og roten av penis, bruk gjerne litt glidemiddel på bunnen av hylsen for tettere forsegling. Maksimal effekt får du ved å trimme kjønnshårene der pumpen treffer huden.

Pump til du merker effekten i penis, merk at du ikke skal føle ubehag. De første gangene du bruker en penispumpe anbefaler vi at du starter forsiktig. Følg med på trykkmåleren og se når du merker effekt. Etter pumping kan du sette en penisring rundt roten av penis for å beholde effekten lenger. Ved ubehag eller andre uforutsette problemer stopp bruken umiddelbart.

Pumpen har en sikkerhetsventil for raskt avslutning av pumpingen.

Spesifikasjoner

 • Penispumpe
 • Lengde, hylse: ca. 22,0 cm
 • Diameter, hylse: ca. 6,0 cm
 • Materiale: Forsegling i TPE-gummi, hylse i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • MenzStuff RedLine Penispumpe med trykkmåler
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert MenzStuff RedLine Penispumpe med trykkmåler. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

MenzStuff RedLine Penispumpe med trykkmåler
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!