Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Nybegynnerpakken - for henne

kr 1 509 kr 1 886
Spar 20%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
13374
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Det hun trenger, til en ekstremt god pris!

Produktinformasjon

Vi ønsker å tilby nysgjerrige norske kvinner det absolutt beste! Derfor samlet vi våre eksperter og skapte en samlepakke bestående av produkter som er perfekte for å utforske nytelsen som ligger i erotiske leketøy. Dette er for kvinnen som vil oppleve optimal nytelse, helt uten grenser.

Pakken inneholder den unike klitorisstimulatoren Femmegasm, den velkjente rabbitvibratoren, en ekstra sexy analplugg og en klassisk dildo i en størrelse som vil passe for alle.

Femmegasm er en revolusjonerende stimulator som du neppe har kjent maken til! Den tapper, kiler og kjærtegner de aller mest følsomme områdene på kroppen din med mange vibrasjonsmodus og pulseringer. Hvis du liker luftvibratorer, bør du absolutt prøve denne vibratoren! Den er annerledes og vil gi deg en helt ny type stimuli, men «halen» er en klassisk vibrator så du kan variere stimuleringen.

Rabbitvibratoren har vært hennes favoritt i mer enn 20 år og Meta er et perfekt eksempel på hvordan en slik vibrator skal prestere. Den stimulerer både g-punkt og klitoris med separate motorer, noe som gir henne den mest målrettede og presise stimulien. Rabbitvibratoren er vanntett oppladbar og har lang batteritid.

Vår undersøkelse viser at analplugg er noe mange kvinner ønsker å utforske og denne utgaven er perfekt enten du er nybegynner eller mer erfaren. Den er stor nok til å fylle deg opp, men liten nok til å passe alle. Den sexy diamanten vil være en gledelig overraskelse for partner, men også få deg til å føle deg ekstra fin.

En klassisk dildo er noe de fleste kvinner har fantasert om og den er uten tvil et must i nattbordskuffen. Denne dildoen er ekstra myk for å passe nybegynneren, har en god størrelse og en sugekopp i bunnen.

Inkludert i esken

  • Nybegynnerpakken - for henne
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Nybegynnerpakken - for henne. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Nybegynnerpakken - for henne
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.