Spreader Bar med hånd- og ankelmansjetter - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 22. mai.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 22.05!

Spreader Bar med hånd- og ankelmansjetter

kr 990
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
10550
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Spreader Bar i høy kvalitet med myke mansjetter som passer både hender og ankler! En spreader bar er laget for å holde bena eller hendene spredt, for eksempel kan du la partneren din stå bøyd fremover med bena spredt så du har full tilgang til rumpe og lår.

Stangen er justerbar i bredden fra 45 til 65 cm. De myke mansjettene er laget i PU lær med foret innside for økt komfort. De justerbare mansjettene er festet til stangen med roterende metallplugger. Det sikrer at partneren ikke får flyttet ben eller armer til sidene, men han eller hun får fortsatt justert posisjonen sin uten ubehag.

NB: Låser til mansjettene er ikke inkludert.

Spesifikasjoner

 • Bondageutstyr
 • Lengde: ca. 45 - 65 cm
 • Materiale: Stang og fester i metall, mansjetter i PU lær.

Inkludert i esken

 • Spreader Bar med hånd- og ankelmansjetter

Anbefalt tilbehør til Spreader Bar med hånd- og ankelmansjetter

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Spreader Bar med hånd- og ankelmansjetter. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Spreader Bar med hånd- og ankelmansjetter
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!