Epic Chubby Analvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS ORGASMEKREM fra RFSU når du handler denne uken! Kampanjen gjelder kun tom. 9. august.Vi gir deg GRATIS ORGASMEKREM på kjøpet tom. 09.08!

Epic Chubby Analvibrator

kr 279
 • Anonym levering
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (5)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7550
 • Anonym levering
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • HeltHjem i postkassen
Hos oss får du alltid:
Kraftig analvibrator med 10 ulike vibrasjonstyper og et solid skaft med riller og mønstre som stimulerer ved bruk. Husk godt med glidemiddel ved analsex!

Produktinformasjon

Kraftig analvibrator med 10 ulike vibrasjonstyper og et solid skaft med riller og mønstre som stimulerer ved bruk. Husk godt med glidemiddel ved analsex!

Spesifikasjoner

 • Analplugg
 • Lengde, stav: ca. 13,0 cm
 • Tykkelse, stav: ca. 3,2 cm
 • Batteri: 2 stk. AAA-batterier (ikke inkludert)
 • Stav i silikon, base i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Epic Chubby Analvibrator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 5 )

Våre kunder har vurdert Epic Chubby Analvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann42 om Epic Chubby Analvibrator
Vurdering
Veldig god analvibrator. Sitter godt på plass og trykker akkurat passe mot prostata og gir en deilig følelse. 10 forskjellige vibrasjonsmoduser hjelper godt på til en deilig orgasme. Grei størrelse, men skulle ønske den kom i en tykkere variant også :-)
Gutt31 om Epic Chubby Analvibrator
Vurdering
En virkelig deilig analvibrator, passe stor og mange forskjellige vibrasjonstyper som gir deilig anallek.
Emanon om Epic Chubby Analvibrator
Vurdering
Fantastisk stimulator. Jeg trodde Lelo var den beste men denne er vel så bra, kanskje et hakk bedre. Lettere å manøvrer og sitter godt på plass.
Bente om Epic Chubby Analvibrator
Vurdering
Den perfekte analvibratoren for alle dine behov,den sitter veldig godt,selv med god bruk av glidemiddel.
Lav lyd på vibreringen gjør at den lett kan brukes både "offentlig" og privat og med 10 forskjellige vibrasjoner så finner du garantert en favoritt,uansett om du foretrekker det forsiktig eller kraftig.
Og du ser det ikke på bildet men på enden av denne analvibratoren finner du "ring" som lyser når den er i bruk så hvis du har en partner og dere liker og ha det mørkt er det ikke noe problem og se når denne er i bruk.
Esta om Epic Chubby Analvibrator
Vurdering
Passelig størrelse, veldig kraftig vibrator! Sitter overaskende godt, ikke noe problem og bruke dette mens man gjør husarbeid!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Epic Chubby Analvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.