Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Prototype

Proto Oris Orgasmemaskin

kr 1 399
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (6)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
13762
 • 10 ulike vibrasjonsinstillinger.
 • 3 kraftige sugeeffekter.
 • Kvinnestemme som stønner!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Skal lage revolusjonerende sexleketøy til mannen – Nytelse.no inviterer DEG til å være med!

Produktinformasjon

Nytelse.no inviterer deg til å være med å skape det neste store innenfor sexleketøy til menn!

Så langt har ingeniører, sexologer og tech-eksperter kommet med sine bidrag for å skape et best mulig produkt, men for å sikre et godt resultat ønsker vi tilbakemeldinger fra de som faktisk skal bruke vår nye sexmaskin; Norske menn!

«I over 20 år har vi kunnet tilby det beste til menn innenfor sexleketøy og nå er vi klare for å ta det til et enda høyere, nesten utenkelig, nivå! Et team med 200 norske menn skal få muligheten til å bidra med synspunkter, erfaringer og sin personlige mening, slik at vi sitter igjen med et produkt til mannen som er helt ulikt alt annet som er mulig å oppdrive! Vi er ekstremt fornøyd med produktet så langt, men det er målgruppen selv som skal få legge siste hånd på verket»!
- Tonje, Nytelse.no

Dagens produkt er det nærmeste vi har kommet en maskindrevet sugejobb og de som har testet den frem til nå er mildt sagt begeistret! Dette er en komplett sugemaskin til en ekstremt bra pris – i bytte må du gi oss dine tilbakemeldinger!

«Jeg kan ikke forstå hvordan Nytelse.no skal ta dette til et høyere nivå, samtidig som jeg ikke lenger lar meg overraske over kvaliteten de leverer. Dette er en maskin som du trer på pikken, så gjør den resten av jobben. En våt, varm, knallhard, sugejobb sørger for det beste øyeblikket jeg har hatt med leketøy noen gang. Og lyden den lager er så ekstremt opphissende»!
- Thomas, testperson for Nytelse.no

Ja, for nevnte vi at dette leketøyet er et lydmessig vidunder? Selve sugeeffekten er mer stillegående enn noen av sine forgjengere, men plugg i øreproppene og du vil bli dratt inn i fantasienes verden! Lyden av en kvinne som stønner, puster og snakker til deg gjør denne opplevelsen komplett!

Dette bør du vite:
Treng inn i en trang, men elastisk kanal med en nuppet tekstur, og kjenn hvordan den suger og vibrerer rundt penis. Velg mellom de 3 ulike sugeeffektene, og de 10 vibrasjonsinnstillingene, og finn den perfekte kombinasjonen for deg!

Er du en av de som elsker stønning? Plugg inn de medfølgende øreproppene til baksiden av vibratoren, og hør en stemme som stønner, snakker og puster deg mykt inn i øret.

Husk! Bruk godt med glidemiddel, og kanskje til og med en orgasmekrem for å få den aller beste opplevelsen! Rengjør hylsen etter bruk med lunkent vann og vibratorrens.

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator
 • Lengde, total: ca. 25,0 cm
 • Lengde, hylse: ca. 13,0 cm
 • Diameter, hylse: ca. 3,0 cm (elastisk)
 • Materiale: TPE, ABS

Inkludert i esken

 • Bj-Vibrator m/ Vibrasjon, varme og stemme
 • Ørepropper
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 6 )

Våre kunder har vurdert Proto Oris Orgasmemaskin ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Lovende produkt, men trenger litt modifisering om Proto Oris Orgasmemaskin
Vurdering
Første produktet som virkelig skaper ekte "hydraulisk sug", og ikke bare vakum med hylsen. Imponerende! Fint touch-panel. Er du over middels størrelse vil denne bli vrien å bruke. Suger seg virkelig hardt fast, men er ikke særlig dyp, slik at egget, som sitter på selve TPE-innsatsen gir godt fra seg. Kan føles litt hardt mot utstyret om det "slår" mot hylsen. Litt vrien å rengjøre. Manualen anbefaler endog til kondomer. :( Dette fordi innsatsen/egget er wiret til hylsen via to tynne ledninger som kan ska..
1975 om Proto Oris Orgasmemaskin
Vurdering
Faktisk ganske god til det den skal gjøre. Kraftig sug i denne, herlig vibrering. Må vel nesten si at den kan komme med orgasmegaranti. 😀
Har brukt den noen ganger selv, og med partner som holdt den , kan også brukes uten å måtte holde i den, den suger seg fast og holder på, til du kommer .
Litt minus : sugebevegelsene kunne vært flere valg, med kjappere suging.
Føles noe lite gjennomtenkt konstruksjon når man skal dra ut innlegget og rengjøre. Tenker på egget og varmeplata som begge har hver..
Anders om Proto Oris Orgasmemaskin
Vurdering
Ut fra erfaringer med ulike sexleketøy ligger dette i øvre sjikt blant de beste. Suge effekten med sine ulike hastigheter virker bra og uten vibrator kan man forlenge nytelsen frem til orgasmen ganske lenge i forholdt til om man kombinerer med vibrator. Begge alternativ gir kraftige orgasmer/utløsinger. Kombinasjonen gir en hurtigere og kraftigere nytelse. Varmeeffekten merket jeg ikke så mye til. Audio delen imponerte ikke. Burde kanskje vært mer opp mot norske jenter i språk og lyd.. Et viktig moment fo..
73MODELL om Proto Oris Orgasmemaskin
Vurdering
Deilig suge effekt,savner et litt heftigere trinn for når det nærmer seg klimaks, stønningen er veldig unaturlig for en blowjob,.men ialt et veldig bra produkt og anbefales 😀
JL om Proto Oris Orgasmemaskin
Vurdering
Ble overrasket, var mye bedre enn jeg trodde på forhånd. Et veldig godt produkt. Kunne vært litt lettere å rengjøre. Anbefales for alle menn 👍
Tom om Proto Oris Orgasmemaskin
Vurdering
Meget fornøyd med Oris Proto. Intenst resultat med vibrasjonene som er sterke og behagelige.

Eneste minuset er at den kan være kronglete å vaske etter bruk. Da f.eks svakom kan hylsen taes helt ut for rengjøring. Det fikk jeg ikke til med Oris. Mulig jeg ikke skjønte hvordan. Men mannfolk leser da ikke bruksanvisning 🤣
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Proto Oris Orgasmemaskin
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.