LAYA II Klitorisvibrator Rosa - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

LAYA II Klitorisvibrator

kr 990
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Rosa
10852
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

LAYA II er en kraftig klitorisvibrator med diskré design og en unik form som følger kroppens naturlige kurver. Vibratoren omfavner klitoris for en dyp og intens opplevelse du ikke får med andre vibratorer. Velg mellom 4 styrkenivåer og 6 ulike vibrasjonsrytmer!

LAYA II fra Fun Factory er oppfølgeren til favoritten LAYAspot, en av våre aller mest populære klitorisvibratorer. LAYA II lar deg fokusere vibrasjonene rett på klitoris som en vanlig vibrator, men ved å legge vibratoren over vagina får du en bredere og mer altoppslukende opplevelse. LAYA II er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret. Ser du etter en skikkelig god og allsidig klitorisvibrator er LAYA II vår anbefaling!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • LAYA II
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert LAYA II Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

LAYA II Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!