Venus Butterfly klitorisstimulator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Venus Butterfly klitorisstimulator

kr 239
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
1307
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Venus Butterfly er en myk og deilig vibrator som omfavner klitoris og gir dype vibrasjoner du virkelig kjenner! Stram de myke stroppene rundt livet og la vibratoren gjøre jobben mens du har hendene fri til andre ting. Fjernkontrollen lar deg styre vibrasjonene uten å måtte fikle med selve vibratoren.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Venus Butterfly klitorisstimulator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Venus Butterfly klitorisstimulator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
sharon om Venus Butterfly klitorisstimulator
Vurdering
Kinkig å få til å ligge riktig. Vingene dytter hele greia ut av posisjon. Festet til stroppene i silikonen ryker fort.
Eva om Venus Butterfly klitorisstimulator
Vurdering
Denne syns jeg er vanskelig å få "på plass". Vingene er litt i veien, noe som for min del gjør at det ikke er mulig å spasere rundt med den på. Men klarer du å få den til å ligge riktig, er den helt super!
bebedicte om Venus Butterfly klitorisstimulator
Vurdering
Denne er strålende.
denne er bare til å tre på deg, og skru den på, hvis du er den personen som tåler mye så kan du vandre rundt med den på, men du hører lyden av den og ser ledningen, så du kan ikke gjøre d med folk rundt deg. med mindre du er som meg, jeg bare sa i fra hva jeg drev med da jeg fikk besøk.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Venus Butterfly klitorisstimulator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!