Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTDES23! Tilbudet gjelder kun ut søndag 11. desember!200 kroner i rabatt med NYTDES23 - kun tom. 11.12!
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Beaded Pleasure Ring

kr 41 kr 139
Spar 70%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (5)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
1162
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Penis ringen er laget i myk strekkbar silikon, noe som gjør at denne er veldig behagelig å ha på. Denne strammer rundt skaftet og gjør penis hardere. Denne har kilere til klitoris og skjedeåpning åpning samt at øverst på denne er det montert en kule som treffer akkurat på klitoris.

Inkludert i esken

  • Beaded Pleasure Ring
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 5 )

Våre kunder har vurdert Beaded Pleasure Ring ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Tor om Beaded Pleasure Ring
Vurdering
Dama elsker denne. Den er behagelig rundt penis og den skiller rundt skjønnsleppene. Og gir en bra orgasme for damene.
Tor om Beaded Pleasure Ring
Vurdering
Dama elsker denne. For den kiler rund kjede åpningen og stimulerer klitoris og anal. Og hun opplever en utrolig bra orgasme. Vi har også en som er lik med vibrering og den elsker hun enda bedre. Sitter godt rundt penis og er behagelig å bruke
Lisabeth om Beaded Pleasure Ring
Vurdering
Den var god, og fin å bruke hvis man trenger litt hjelp, men alle taggene rundt kunne være litt irriterende.. men kulen var kjempedeilig!
Wikke Viking om Beaded Pleasure Ring
Vurdering
Perfekt til nybegynnere n.d.g. leketøy. Den er mjuk og behagelig å ha på. Barberte litt rundt basen første gangen men dette var helt unødvendig. Hvis du liker stramme ringer er dette IKKE første valg. (23 cm - 12.5) Den er litt for elastisk for å stramme ordentlig. Fargen og utformingen gjør det lettere å presentere for kvinner som har et ambivalent forhold til leketøy (vill men tørr ikke). Kulen inn i er litt for liten for kvinner som liker å ha noe ordentlig å gnu mot... men så skiftet jeg kulen etter hvert bare ut med en som var litt større ut av klinkekulekassen til minstemannen:-)

Konkluderende: Perfekt for førstegangskjøpere og for dem som liker det litt mer subtile: Den gjør "the woman on top" bedre enn noen gang før. Damen mente den "kilte" og "plaget" henne mest i begynnelsen men når tempoet og intensiteten økte ga den henne virkelig litt ekstra. Terningkast 4 for erfarene men terningkast 6 for nybegynnere. En femmer gjennomsnittlig.

Rune om Beaded Pleasure Ring
Vurdering
Klemmer akkurat passe rundt penis. Du holder lengre, og opplever ikke at penis blir slappere under samleie. Kulen traff akkurat der den skulle. Min partner frydet seg over ekstra følelse og moro. Vi holdt på et par timer. Måtte ta den av for å komme selv.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Beaded Pleasure Ring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.