Tight Spot Penisring - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Tight Spot Penisring

kr 79
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
7133
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:
En penisring lar deg holde ereksjonen lenger enn normalt da blodet holdes på plass i penis, dette kan også være med på å gi deg kraftigere ereksjoner.

Produktinformasjon

En penisring lar deg holde ereksjonen lenger enn normalt da blodet holdes på plass i penis, dette kan også være med på å gi deg kraftigere ereksjoner.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Tight Spot Penisring
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Tight Spot Penisring ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
M33 om Tight Spot Penisring
Vurdering
Har hatt denne i ca.2 år nå og den er fortsatt ein fast partner under akten med samboeren. Har prøvd noen av de faste ringene men ingen slår denne som man kan stramme etter behov. Når den denne ryker så blir det uten tvil den samme eller ein annen type med stramme funksjon.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Tight Spot Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.