Wake-Up Kit Silikon Penisringer (10 pk) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Wake-Up Kit Silikon Penisringer (10 pk)

kr 398
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11061
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Få en hardere og tykkere ereksjon med disse solide penisringene i myk silikon! Wake-Up settet inneholder 10 forskjellige penisringer som alle hjelper deg holde ut lenger og få mer ut av hver eneste sexopplevelse.

Ringene i settet kommer i forskjellige størrelser og former slik at du kan velge de som passer deg best. De største ringene settes rundt roten av penis, bak testiklene, slik at du holder ut lenger. De mindre ringene sitter godt rundt penis og gjør ereksjonen hardere og tykkere. For en ekstra spennende opplevelse kan du kombinere flere ringer, f.eks. rundt testiklene.

NB: Ved bruk av penisring skal du ikke oppleve ubehag. De ulike størrelsene gjør det enkelt å finne en ring som passer deg, ringen skal sitte godt uten å stramme for mye.

Spesifikasjoner

 • Penisring
 • Diameter: 5 stk. 32 mm, 2 stk. 35 mm og 2 stk. 37 mm. (elastiske)
 • Materiale: Silikon

Inkludert i esken

 • Wake-Up Kit Silikon Penisringer (10 pk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Wake-Up Kit Silikon Penisringer (10 pk). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Wake-Up Kit Silikon Penisringer (10 pk)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X