Emerald Love - Minivibrator m/ Myk Tupp - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Emerald Love - Minivibrator m/ Myk Tupp

kr 509
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
12357
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Deilig tupp for de som liker mykere vibrasjoner!

Produktinformasjon

Luksuriøs, liten, vibrerende og kraftig vibrator med myk tupp som passer i enhver veske!

Minivibratoren fra Emerald Love kommer i et vakkert design, har en utpreget diamanttekstur og en rund, myk spiss som er perfekt for spot-on-stimulering av f.eks. Klitoris, brystvorte, testikkel og perineum. Prøv den mens du har sex med en partner for å stimulere enda flere erogene soner samtidig!

De 10 kraftige vibrasjonsmodusene gir variert moro og kan enkelt kontrolleres med et tastetrykk i bunnen av vibratoren. Minivibratoren kan også nytes under vann fordi den er vanntett, så ta den med i badekaret eller dusjen.

Den fløyelsmyke silikonen føles flott mot huden under stimulering. Vibratoren kan lades opp med den medfølgende USB-kabelen. Bruk glidemiddel for den aller beste opplevelsen! Vask med varmt vann og vibratorrens etter bruk.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Emerald Love - Minivibrator m/ Myk Tupp
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Emerald Love - Minivibrator m/ Myk Tupp. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Emerald Love - Minivibrator m/ Myk Tupp
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!