Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Goldfinger Klit-massasje + G-punkt Vibrator

kr 799
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
13614
 • Tre punkter masserer klitoris!
 • Vanntett og lang batteritid!
 • 9 Vibrasjonsinstillinger i begge ender!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Klitorismassasje - gjort riktig!

Produktinformasjon

Klitoris blir massert og stimulert med vibrasjoner, en helt ny teknikk for maksimal nytelse og unike opplevelser! Tre vibrerende punkter jobber i perfekt harmoni for å massere klitoris, slik at hun opplever at veien mot orgasme blir mer intens. Og selve orgasmen? Den vil vare lenger enn noen gang. Og som en ekstra bonus kan du bruke staven til punktlig og god g-punktstimuli!

G-punktvibratoren, Goldfinger, er en fingervibrator som fokuserer på å stimulere både G-punktet og klitoris, noe som gjør den til et ideelt verktøy for de som ønsker å forbedre sin vaginale stimuleringsopplevelse og oppleve den sagnomsuste G-punktsorgasmen!

Goldfinger er perfekt for både individuell bruk eller sammen med en partner, takket være dens 9 vibrasjonsmoduser som kan justeres etter hver brukers preferanser og ønsker. Bruk den enten med de masserene "fingrene" eller bruk skaftet som en vibrator. Dette er et universelt leketøy med mange morsomme og deilige bruksområder.

Denne vibratoren er laget av myk og deilig silikon, noe som gjør den komfortabel og enkel å bruke. Dens unike og elegante design gjør den også visuelt vakker å se på. Goldfinger er vanntett, så den kan brukes i dusjen eller badekaret. Og det beste av alt er at den er magnetisk oppladbar via USB, noe som gjør den til et miljøvennlig og lettladet produkt!

Spesifikasjoner

 • Klitorisvibrator
 • Lengde: ca. 19,5 cm
 • Tykkelse: opptil ca. 3,6 cm
 • Materiale: silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Goldfinger G-Spot Vibrator
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Goldfinger Klit-massasje + G-punkt Vibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Goldfinger Klit-massasje + G-punkt Vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.