Vibrant Minivibrator Lilla - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Diskré minivibrator med 4 ulike vibratorhoder for variert nytelse! Vibrant er en rimelig vibrator med mye variasjon, perfekt for deg som vil utforske dine seksuelle sider. Prøv de ulike overflatene - kanskje liker du det glatte hodet for presis stimulering, eller vil du heller ha kraftige nupper du kan la gli over klitoris for en helt unik opplevelse? Vibratoren er liten nok til å gjemmes i håndvesken eller i nattbordsskuffen, med nok kraft til å tilfredsstille de fleste!

Spesifikasjoner

  • Klitorisvibrator
  • Lengde: ca. 14,0 cm
  • Batteri: 1 stk. AA-batteri (ikke inkludert)
  • Vibrator i ABS-plast.

Inkludert i esken

  • Vibrant Minivibrator
  • 4 stk. vibratorhoder
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Vibrant Minivibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Lady om Vibrant Minivibrator
Vurdering
Program 3 funker hver gang! Dessverre lett for at den knekker i åpningen til batteriet, men kan ikke forvente mer til den prisen.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Vibrant Minivibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.