Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Glidemiddel

Glidemiddel til sex - For en bedre og mer behagelig opplevelse
Ønsker du å forbedre din seksuelle opplevelse? Da er et godt glidemiddel en viktig ingrediens for å oppnå dette! Glidemiddel kan gi bedre sex og er et nyttig hjelpemiddel å ta med i senga. Fuktighet og glid reduserer friksjon, noe som igjen reduserer muligheten for såre slimhinner, kondomsprekk og gir økt nytelse til begge.
Våre glidemidler er laget av høykvalitets materialer som er trygge, skånsomme og enkle å bruke. Enten du vil bruke dem alene eller sammen med en partner, vil våre glidemidler bidra til å redusere friksjon, øke følsomheten og gi deg en mer tilfredsstillende opplevelse.
Utforsk vårt utvalg av glidemidler og velg det som passer best til dine og/eller deres behov og preferanser. Vi tilbyr også glidemidler med spesielle funksjoner, som varmende eller kjølende effekter, med og uten smak eller lukt. Alt for å gi deg enda mer variasjon når du utforsker din seksualitet.
Vår kategori for glidemidler har et bredt utvalg av produkter som inkludert vannbaserte, silikonbaserte og vegan-baserte glidemidler som vil gjøre din seksuelle aktivitet mer behagelig og deilig. Merk deg at det er stor forskjell på hva vannbaserte og silikonbaserte glidemidler bør brukes til.
Kjøp ditt glidemiddel i dag og opplev en bedre og mer behagelig seksuell opplevelse!
Les mer
Sortering: Bestselgere

Hva er glidemiddel?


Glidemiddel er et produkt designet for å gi en smidigere, mer behagelig opplevelse under intime øyeblikk. Disse produktene er skapt for å redusere friksjon, forbedre følsomheten og forsterke den fysiske kontakten mellom partnere. De kommer i forskjellige varianter, som vannbasert, silikonbasert, og oljebasert, og kan også inneholde spesielle tilsetningsstoffer for å forbedre følelsen enda mer.

Hvem passer glidemiddel for?


Glidemiddel er for alle som ønsker å forbedre sin intime opplevelse. Det er ikke bare for de som opplever tørrhet eller ubehag under samleie, men også for de som bare ønsker å legge til en ekstra dimensjon av nytelse til deres kjærlighetsliv. Glidemiddel kan også være nyttig for de som bruker sexleketøy, da det kan forbedre følelsen og forlenge levetiden til produktene.

Unike fordeler og egenskaper


Glidemidler tilbyr en rekke unike fordeler og egenskaper. De kan hjelpe med å redusere friksjon og ubehag, forbedre følsomheten, og til og med forbedre den seksuelle opplevelsen. Noen glidemidler har spesielle egenskaper, som å være varmende eller kjølende, som kan gi en helt ny dimensjon av nytelse. Andre kan inneholde ingredienser som aloe vera eller vitamin E for å pleie og hydrere huden.

Hvorfor du bør prøve glidemiddel


Det kan hjelpe med å forbedre komforten, intensivere følelsene, og til og med bidra til å skape nye og spennende opplevelser. Enten du er i et langvarig forhold og ønsker å legge til noe nytt, eller du er singel og utforsker dine egne nytelser, kan glidemiddel gi deg den ekstra piffen du har vært på utkikk etter. Utforsk vårt brede utvalg av glidemidler i dag og oppdag hvordan de kan forbedre din intime opplevelse.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!