Viamax Organic Glide 70 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Viamax Organic Glide 70 ml

kr 249
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
5052
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Organisk glidemiddel nå i større og bedre tube! Trygghet er viktig for god sex - fokus skal være på å nyte opplevelsen, uansett om man koser seg alene eller sammen med en partner. Viamax Organic Glide er et helt naturlig glidemiddel som virker smertelindrende og sørger for meget god glid ved samleie eller med et sexleketøy.

Organic Glide inneholder blant annet solsikkeolje, kakaosmør, mykgjørende sheasmør og bivoks - et naturlig glidemiddel som har vært brukt av kvinner og menn i mange hundre år. Organic Glide kan fint brukes sammen med kondomer og sexleketøy.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Viamax Organic Glide 70 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Viamax Organic Glide 70 ml ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann om Viamax Organic Glide 70 ml
Vurdering
God glid som varer lenge til å være vannbasert. Enkel rengjøring, bra konsistens. Trygt å vite at den er organisk, men vet ikke om det gir noe ekstra effekt. Beste glidemiddelet jeg har prøvd i hvert fall.
Jente 36 om Viamax Organic Glide 70 ml
Vurdering
Ønsker du som meg å bruke organisk glidemiddel, kan jeg anbefale denne. har brukt denne i ca. 8 mnd. og har aldri hatt et så bra organisk glidemiddel før.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Viamax Organic Glide 70 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!